torstai 14. elokuuta 2014

Alkaa tyot lahenee loppuaan...

... Mutta viela riittaa hommia! Taa viikko ja ens viikko viela toita sen jalkeen viikko lomaa ja takasin Suomeen. Huh kylla menee aika nopeesti, varsinkin taa viimenen kuukaus tuntuu menevan suht sukkelaan. Noh paljon ehtii viela tehda. Toivon ainakin etta Linda ja Anna paasis moikkaamaan, saas nahda :) taalla ma oottelen teita!

Maanantaina lahdin vasta Yackista kotiinpain. Joten duuniviikko oli astetta lyhkasempi ti, ke ja to :D kelpaa! Tiistaina pidettiin aamupala palis Mordiallocissa Lizin kanssa. Oli aika huikee breku siella: hash browns, smashed avocado, poached eggs, pesto, tomatoes and halloumi cheese. Huikeeta. Ma tuun kaipaamaan tata aamiaiskulttuuria todella paljon! Alan tekee sit yksin kotona super-aamiaista :D kuka tulee syomaan? Koska Nicco ei syo aamupalaa.. ei vaikka pakottais :D

Breakfast meeting, my favorite type of meetings!

Keskiviikkona kavin Casey Racella heittaa hyvastit tyokavereille. En varmaan ehi sinne enaan kaymaan mutta oli kiva naha kaikkia viela kerran :) kavin ma uimassa kans pitkasta aikaa, loistava fiilis.

Uudet mirror-lasit paassa kelpaa uida
Taa rupee kylla muistuttaa enemman ruoka blogia kuin travel blogia mut kuitenkin, tehtii keskiviikkona illalla fried rice ja trevally fillets. Oli aikas hyvaa. Ma oon ihan yllattyny mun kokkailutaidoista, ne on kylla kehittyny taalla ja oon saanu tosi paljon inspiraatiota keittioon :) 

Kokkailin keskiviikkona dinneria
Torstaina leivottiin, koska oli vieraita tulossa kylaan :) Me tehtiin Claren kanssa myslipatukoita, aivan sairaaaan hyvia! Niiden salaisuus on condensed milk! Se sitoo kaikki ainekset yhteen ja maistuu ihan taivaalliselta. Ei oo ehka mikaan terveellisin vaihtoehto mutta kaikki muu noissa patukoissa on super healthy. Leivoin kans gluteenittomia mustikka muffinsseja, niist ei tullu natteja joten no picture, mutta maistuu hyvalle.

Taydellisen myslipatukan metsastys, nyt tuli kylla melko taydellista!

Moi Lily-Billy <3

Aika lepposa viikko ollu, oon tehny vahan toita kayny treenailemassa ja tehny ruokaa :D haha! Tanaan lahetaan baanalle Claren ja sen siskon Elainen kanssa ;) ja olis kans drinkki-treffit parin Tanskalaisen tyton kanssa myohemmin illalla. Siita lisaa sitte vkl raportissa! Hauskaa viikonloppua,

PUSS nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti