sunnuntai 24. elokuuta 2014

Finnish night, Mexican night & Footy!

Jaahas kuulkaa rupee reissu lähenee loppuaan. Tällä viikolla oli vika työpäivä torstaina, mentiin Lizin kaa lounaalle Nando'siin. Mun nimikko raflaan ;) Oli Nandolla ihan hyvää kanaa pakko myöntää! No Liz oli ostanu mulle kans ihanan läksiäislahjan, kaikkia kivoja Aussi juttuja kattokaapa tosta alta:

Liz anto mulle läksiäislahjaks Aussi juttuja <3 Thanks Liz!!

Torstai iltana oli myös Suomi ilta, paljon valmisteluja mutta hieno illallinen tuli tehtyä :) Nadine, Clare ja Greg sai maistella mun loihtimia suomalaisia ruokia. Tein karjalanpiirakoita (joo tiedän ne on aika rumia, mutta parhaani yritin), lohikeittoa ja mustikkapiirakkaa.

Karjalanpiirakat menossa uuniin

Step by step karjalanpiirakka
Tässä näkyy nää mun rypytystaidot ihan tosissaan... Joo Katjan sanoja lainatakseni "joku itäsuomalainen mummo sais slaagin noista rypytyksistä" haha so true!! Mun eka karjalanpiirakka kokemus oli muuten Marian kanssa, joten Marsalle special thanks tästä piirakka-perehdytyksestä 2011 :D

Eka satsi uunista ulos, kuten näkyy ei oo rypytys ihan kohillaan :D

Kermainen Lohikeitto

Suomalaiseen illanviettoon osallistui Nadine, Greg ja Clare!
Suomi ilta oli succé! Kaikki tykkäs, varsinkin karjalanpiirakat meni alas todella hyvin! Mä leivoin 40piirakkaa ja eipä ollu montaa jälellä illallisen jälkeen. 

Rukiinen (gluteeniton) mustikkapiirakka

Perjantaina oli ruokamatka eri puolelle maailmaa, Mexicoon! Mentiin St Kildaan Christinalle ja Josephinelle ja kaikki toi jotain ruokajuttuja mukanaan. Mä toin soosit ja tein ite guacamolea nammmmm :9  

Mexican night - food !!!
Juotiin vähän viiniä ja rohmittiin ruokaa, ihana lepposa perjantai ilta :) Meitä oli aika sekalainen joukko; 3 tanskalaista, 1 aussi/tanskalainen, 1 ruotsalainen ja 1 aussi + mä :D Päädyttiin puhumaan Englantii, helpointa kaikille haha!!


Mexican night with great company! :)
Lauantaina oli aikanen herätys, mentiin Sandy Creekiin (n. 4h ajomatka) kattoo Matin footy pelii. Herättiin 5:30, ei ollu aurinkokaan noussu vielä... Mut onneks täällä on drive thru kahviloita jotka on auki 6 aamulla :D haha! Vahvat kahvit kehiin ja sitte jakso hereillä. 

Huono kuva mut siis: Drive Thru Barista made coffee!!!! <3<33333


Melbourne CBD siluetti aamulla kello 06:30



Maisemia matkan varrelta
Matin joukkueella oli 1. Finaali ja oli tiukka peli! Hieno pelipaikka, tosi kaunis sää ja hienot maisemat. Mentiin vielä pelin jälkeen lounaalle Yackandandahiin ja sitte Beechworth karkki kaupan kautta kotia kohti. 

Matin joukkue - Yackandandah Kangaroos
Sunnuntaina mentiin Gregin ja Lilyn kanssa South Melbourne Markettiin. Ostettiin juustoja, hedelmii, vihanneksia ja seafood :)

South Melbourne Market

South Melbourne Market

South Melbouren Market
Marketti ostosten jälkeen menin lenkille rantaan ja päätin heittää talviturkin vihdoinkin!! Tääl ei siis todellakaan oo lämmintä täl hetkellä toi merivesi... Menin kuitenkin uimaan, tai no enmmänkin kastautumaan :D ja oli muuten ihan tarpeeks kylmää!

Palmuja mut ei vielä aurinkoa rannalla

Fiilikset uinnin jälkeen: hyi ***** ku on kylmää!!!!

Viikon päästä nähdään!!

PUSS nandu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti