tiistai 19. elokuuta 2014

Mini-loma at the Peninsula!

Cape Schanck
Maanantai ja Tiistai tuli vietettyä tosi mukavassa seurassa :) Mentiin Nadinen ja sen äitin kanssa Mornington Peninsulalle aktiivi lomalle! Meijän apartment oli Rye:ssa ja kierreltiin siinä lähellä olevia luontopolkuja. Maanantaina oltiin Cape Schanckissa, alla kuvia ihan huikeeeet maisemat! Yritin mä bongata vähän valaita kans, koska ne hengailee sen rannikon lähellä missä oltiin ja just tähän aikaan vuodesta. No en nähny valaita, mutta oli silti magee reissu!

Gals at Cape Schanck

Cape Schanck

Cape Schanck

Vaaroista viis.. :D
Polun varrella oli hirveesti kenguru kakkaa ja mietittiin et jos nähtäis ees yks kenguru! No me nähtiin semmonen kymmenen kengurun lauma! Ne loikki aika lujaa meitä pakoon nii en saanu kunnon kuvaa, tossa näkyy kaks kenguruu jotka oli pompannu väärälle puolelle aitaa. Nähtiin ku ne loikki muiden perään ja hyppäs aidan yli ku tyhjää vaan!

Kenguja!

Cape Schanck with Nadine

Cape Schanck 

Cape Schanck Boardwalk

Cape Schanck
Meijän apartment oli sairaan makee sellanen moderni rantahuvila. Nadinen äiti jäi sinne loppuviikoks, me oltiin vaan yks yö. Nukuttiin kaikki yhessä tossa mega sängyssä, mukavan lämmin oli :D

Huikeet peilit, piti ottaa vähän peilikuvia ;)

Cool apartment!
Maanantai iltana käytiin kans Peninsula Hot Springsissä. Ne on sellasi volcanic natural springs, eli kuumaa vettä pukkaa jostain maan raosta ja me kylvettiin siellä! Niillä oli varmaan 20 eri allasta, kaikki vähän eri lämpösiä ja se viimesin oli tosi korkeen nyppylän päällä eli hienot maisemat kanssa. Kuuma vesi pisti vähä kuumottaan joten piti pulahtaa kylmä altaisiin aina välillä, muut katto mua vähän oudosti ku lilluin siellä kylmävesi altaassa pidempää ku kuumassa :D Oli aika virkistävä reissu.

Peninsula Hot Springs
Tiistaina syötiin aamulla kunnon breku, niinku täällä on tapana joka paikassa! Mentiin aamiaisen jälkeen Point Nepean National Parkiin kävelylle. Eka stoppi oli vanha karanteeni osasto, sinne ennen vanhaan jätettiin kaikki sairaat matkustajat settler laivoista. Aika karu mesta, mutta hienot näkymät!

A map of Point Nepean National Park 

Karanteeni osasto nr 3

Käveltiin pieni lenkki välillä keskellä metsää ja välillä rantaa pitkin. Ihan upeet koskemattomat rannat siellä national parkissa! Tääl on muutenkin tosi siistit ja puhtaat rannat mutta toi oli ihan upee! Teki mieli mennä uimaan, mutta on se vesi aika kylmää tähän aikaan vuodesta...

Native trees, so cool

Point Nepean National Park

Point Nepean National Park

Nadine and some seaweed :D

Beach art ala Nandu 

Aivan mahtava miniloma! Huippu seuraa ja hienot maisemat, tästä on viimeset päivät Australiassa tehty :)

PUSS nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti