lauantai 14. kesäkuuta 2014

Brighton Beach houses & St Kilda

Brekkie! banaanipannarit ja jugurtti :9
Tänään on mun vapaapäivä! Rankka työviikko takana, not! Mutta vapaata silti, nukuin 10 asti ja duunasin rauhassa aamupalaa, tänään ei oo kiire minnekkään. Päätin löytää ne Brightonin rantakopit jotka on tosi tunnettuja, tiiätte varmaan ne värikkäät kopit vierekkäin rannalla? Päivän toinen missio on löytää St Kildaan haahuilemaan :)

Uudet trail runnersit rannalla testissä
                                       
Mun hienot uudet Salomon trail runnersit pääs koetukselle rantaviivaa juostessa, toimii erittäin hyvin! Löyty ale laarista suomessa, 50euroa!!!! Anyway, mä inhoon juosta mutta päätin löytää ne pirun kopit ja ottaa paljon turre kuvia niistä joten juoksu jatkui kunnes kopit näkyvissä. Koko lenkki oli about 11km (edestakaisin) mutta en kyllä juossu koko matkaa :D juoksin kopeille ja intervalleja kotiinpäin, tauot kävellen. Oli aika reipas päivän alotus!

Brighton Beach - siellä ne mökit jo näkyy!

Brighton beach houses

wuhuu mökki-selfie!
Siis mikä euforia kun löysin vihdoin ne kopit! Naama punasen päätin silti napata todistusaineistoa että tuli käytyä siellä :) what a lovely sight...

Brighton beach houses

Lemppari mökki

runner up mökki :D

Panorama Brighton beach houses
Mä otin varmaan valehtelematta joku 100 kuvaa noista kopeista. Aurinko paisto niin en nähny kunnolla tuliko hyviä kuvia, mutta ilmeisesti tuli! Kattokaa nyt noita, ihan upeita!! Love it! Noi kopit on siis yksityisomistuksessa, ne on joskus aikanaan tuotu sinne ja nyt sinne ei saa enää pystyttää omaa koppia. Sen seurauksena nämä kopit on aivan törkeeeeen kalliita ja suosittuja! Brighton on vähän niinku Melbournen kaivarin ranta/merikatu, eli aika posh area... Ja noi kopit maksaa yli 100 000$ JUST SÅ! Sitte jengi säilöö siellä omia ranta tuoleja yms.. jollain on siellä jääkaapit ja telkkaritkin.

Delfiini <3

Päivän toinen retki johti St Kildaan, joka on about 6km Melbournen keskustasta söpö pieni suburb! Siellä on paljon hostelleja ja backpackersit valtaa kaikki kuppilat :) St Kilda on myös rannalla ja siellä on tuo erittäin tunnettu Luna Park huvipuisto.

Luna Park - St Kilda

St Kilda beach
 Kiertelin pitkin rantaa ja sitten pääkatujen kaikki putiikit kolusin läpi minkä kerkesin :) löysin sieltä nahkabootsit 40$ ja uuden tosi sulosen kalenterin :)
kahvihetki St Kildassa
VKL luvassa uimaope koulutus, the Australian way ;) lisää siitä sitten!

PUSS: nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti