lauantai 7. kesäkuuta 2014

Melbourne city ja 3 turistia

Abbott Street - koti tie
 Linda ja Simon tulee tänne tänään! WUHUUUU!! Taas tuttuja naamoja ja taatusti hyvää seuraa ;) Kiva päästä tutustuu Melbourneen kavereiden kaa :) vaikka Linda ja Simon on ihan yhtälailla turisteina täällä ku mä.. ollaan sit kaikki kimpassa hukassa! Lähdin keskustaanpäin lounasaikaan ja taas tää public transport... tuli Sandringham stationille ja siellä lukee "no trains replacement bus"... taas bussilla liikenteeseen. No worries hyppäsin bussiin se vei jonnekkin Caulfieldiin (siel oli tosi magee laukka rata) ja sieltä sitten metroon ja keskustaa päin. Meni tunti ennenku olin keskustassa, normaalisti menee metrolla suoraan noin 20min -.- Löydettiin onneks kaikki turistit toisemme Flinder's st kellojen alta ja lähettiin lounaalle.

Chinatown
 Oltiin lounaalla Chinatownissa, en nyt muista ravintolan nimeä niitä oli siellä aika monta. Oli pirun kallista, pelkkä riisi 17dollaria!!! No oli silti tosi hyvää ruokaa ei voi siitä valittaa :D mä söin fried calamari with chili salt, oli törkeeeen hyvää :9

Kierreltiin me myös vähän kauppoja, rakastuin lorna jane urheiluliikkeeseen. Harmi vaan et ne on myös täällä tosi kalliita :/

Cider-selfies
 Simon löys ihanan roof top cider barin, mentii sinne maistelee siduja. Niitä oli vaikka mitä sorttia; pomegranate, apple&grape, cherry, semi dry ja dry apple.... lista jatkuu :D maistettiin melkein kaikkia (ihan pikkasen vaan :P) ja sai se Simon mut myös suostuteltua maistamaan aussie olutta ekan kerran! En yleensä juo olutta, mutta oli ihan sairaaaan hyvää! Maistoin Little Creatures pale ale olutta, ihan myyty ekan kulauksen jälkeen :D
Siideriiiiii
 Välibreikki tehtiin Lindan ja Simon hotelliin. Simpi otti pikku power napit hotlan sängyllä ja matka jatku kohti Fitzroyta, Melbournen rööperi (tosi hipster mesta).
Simon enjoying the hotel bed :D
 Mentii olut maisteluista inspiroituneena maistelee lisää olutta Little Creatures Dining Halliin. Siellä ooteltiin pöytää puolisen tuntia, hyvin aikaa maistella muista LC oluita :D Kuvasta näkyy nii se oli siis ihan oikeesti halli, mut tosi makee fiilis ja kiva sisustus.
Little Creatures Dining Hall @Fitzroy
 Syötii erilaisia finger foodsei mitkä sopi tosi hyvin (tietty) niiden eri oluiden kanssa; linssejä ja ohutleipää, chicken wingsejä, pulled pork sliders... Tosi hyvää ja paljon halvempaa ku siinä ihan keskustassa.
Beer-selfie 
All in all aivan huippu päivä med huippu männskor <3 Ujot hömpsyt tuli vedettyä ja pikku hiprakassa hiivin kotiinpäin ja löysin ihan hyvin kotiovelle asti vaikka siinä meni taas se 1h. Huomenna uudestaan jess!

PUSS: nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti