sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Here I am

Vihdoin perillä 28h matkustamisen jälkeen!! Hajottava kokemust to say the least... Kaikist pahinta oli hengailla Hong Kongin kentällä yksin 6h. Join siis viiniä, heh :D

Australian border control, olin ihan kauhuissani siitä! Varmaan kaikki on kattonu sitä tv sarjaa missä syynätään koko laukku läpi ja banaanista saa hullut sakot. No eipä kattonu yhtään mitään vaikka oli suklaata ja ruisleipää suomi sukulaisille mukana! hahahaaaa!!

Oon nyt ekan viikon täällä landella, Yackandandahissa (http://en.wikipedia.org/wiki/Yackandandah). Aika söpö kylä ja huikeeet maisemat!

*Topi, serkkujen koira!! så sööööt <3
Harri ja Topi



Täällä on siis virallisesti nyt talvi... Ihan tällain suomalaisittain aika leuto keli. Tyyliin +11 astetta ja vähän pilvistä. I can take that!
Tässä myös Tommin erikoinen koulupuku... Ei oikeen tiedä onko kesä vai talvi kyseessä :D










Käytiin tänään Wodongassa hoitelee asioita esim. mulle aussi puhelinliittymä, adaptori ja medicare card (vähän niinku kela kortti). Wodonga oli astetta isompi kylä, aika söpö tapaus sekin :) Ehdittiin myös katsastaa paikallinen uimahalli ja kävin vetämässä kevyet uimatreenit. Aika erilainen tää uimahalli kulttuuri :D nakupelle suomalaisena vähän hämmennyin... Täällä siis suihkutellaan omissa kopeissa ja silleen muutenkin aika diskret meinari. Lounaaks vedin tälläsen mezze lautasen nam! Australiassa on ihan sairaan hyvii tyyliin kaikki ravintolat.. hieno homma mä jaksan kyllä syödä :D tällä kertaa oli tollanen middle eastern paikka.

Oltii kans vihannesmarketissa.. siis marketti missä oli vaan vihanneksia = HEAVEN!! aivan upeeta hyllytolkulla vihanneksia, marjoja, hedelmiä mä sekosin siellä ja otin valokuvia.. mikä turre!!
 Siis lisää näitä vihanneksia :D niit oli ihan sairaaaan paljo ja sika halpaa! Kilo limeä 3euroo! Kookospähkinä 1,50e!!! WOUUUU.. tässä näitä ei niin eksoottisia vihanneksia mutta kuitenkin, kinda like home :P

Nyt mä näin kans vihdoin niitä kenguruja! Ihania! haluisin vaan silittääää <3 mutta ilmeisesti ne on aika arvaamattomia ja saattaa kynsiä mut verille joten jätin paijailut väliin. tällä kertaa...

Lisää otuksia, vähemmän mukavia. tollanen mukavan kokonen hämähäkki. Onneks se on hukkunu tonne ämpäriin.

Sitte se euron kookospähkinä... *kuinka saisin rikki kookospähkinän* niimpä.. kokeiltiin vasaraa ja Tommi sponttaanisti yritti myös sahata sitä auki... Lopulta se vasara oli kuitenki paras työkalu tähän hommaan :)



PUSS: Nandu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti