torstai 12. kesäkuuta 2014

update: ensimmäinen työviikko

Sandringham beach
Pieni tauko ollu tässä bloggailussa, mun puhelin päätti sanoa irti sopimuksen ja en saanu kuvia siirrettyä blogiin :/ onneks se toimii taas! Joudun poistamaan läjän kuvia ja melkein kaikki sovellukset että sain sen taas toimimaan. Alkuviikosta kävin taas reippailemassa rannalla, kuten näkyy mahtavia kuvia tuli! Upee auringon lasku rannalla, otin varmaa 100 kuvaa kunnon turisti :D haha! 
Sandringham Beach
Maanantaina oli vielä vapaapäivä, Queens Birthday public holiday kaikilla siis vapaapäivä. Oon käyny joka päivä rantalenkillä, wuhuu reipasta! Maanantaina pyykkäsin ja katoin Game of Thronesia, haha aika produktivt!

Kitchen - kodin sydän <3
 Tiistaina alko duunit. Menin ensin aamulla Ashburtonin YMCA:hin treenailemaan ja sielä suoraan state office - eli YMCA Victoria päämajaan. Tapasin siellä ekaa kertaa mun työharjoitteluohjaajan ja sain oman läppärinkin työkäyttöön... Mun työpaikka on siis YMCA aquatics strategic development. Kuulostaa aika fancyltä eh ;) nojoo siis käytännössä kiertelen nää ekat viikot eri keskuksissa ja kattelen miten ne uimakoulu ohjelmat toimii käytännössä, ehkä vähän opetan itsekin, ja sitten vuorossa olis erilaisia projekteja :)

YMCA poster
Tiistaina kävin kurkistamassa myös Ascot Vale toimipisteessa, käytiin seuraamassa tällasta +55 lifesaving kerhoa. Näytti tosi mukavalta! Ehkä suurin ero uimakouluihin täällä ja suomessa on juurikin toi lifesaving ja water safety. Niihin satsataan täällä isosti ja se on aika ajankohtainen aihe täällä kun on noita rantoja aika paljon, puhumattakaan rantaolosuhteista (virtaukset, allot yms.).

YMCA - Casey Race Cranbourne
 Keskiviikko ja torstai kului Casey Race keskuksessa, joka on isoin ainakin täällä Melbournessa. CR:ssä on kaks vesiliukumäkeä, lasten altaita 3, terapia allas, 2x 25m allas (jonka saa yhdeks 50m altaaks) sekä sauna ja spa osasto. Yläkerrassa on ryhmäliikuntatunnit ja huippuhieno kuntosali. Saan käyttää kaikkia tiloja hyväksi kun oon töissä, esim tänään kävin salilla ja uimassa ennen varsinaista duunia :)

YMCA - Casey Race Cranbourne
Viikonloppuna on AustSwim uimaope koulutus, lisää siitä sitten :) Huomenna on onneks vapaapäivä, ei mee liian rankaks nää työviikot :D

PUSS: Nandu

1 kommentti: