sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Footy and Food!

Ruisleipää aamupalaks :9 
Lauantaina sain ruisleipää aamupalaks! Oi tätä euforista iloa kun saa yli kuukauden tauon jälkeen ruisleipää!!! Kyllä nyt on hyvä olla ;) tein kunnon suomi brekuu: ruisleipää ja graavilohta sekä jugurttia, marjoja ja pellavansiemeniä :9

Prahran Market vihanneksia ja hedelmiä
Mentiin lauantaina Matin kanssa chapel streetille shoppaileen Matille uudet footy kengät. Greg ja sen sisko liittyi myöhemmin meidän seuraan ja lähettiin Prahran markettiin ruoka ostoksille :) turrena nappasin taas paljon kuvia!

Prahran Market

Seafood !!! Namm :9

Välimeren herkkuja
Käytiin kahvilla Market Lane Cafe kahvilassa, ihan pelkästään kahviin erikoistunut paikka. Oli kyllä hyvää kahvia, niin nätisti laitettu että ei ois raaskinu juoda!

Flat White

Latte
Lauantai iltaa vietettiin Geelongissa. Matin serkun 21v synttärit oli siellä. Kiva sekotus nuorisoa ja vanhempia! Hauska ilta, päästiin kaikki yhessä vähän baanalle.

Minä, Matti ja Greg baanalla!
Sunnuntai on rentoutumisen päivä, Clare teki ihanan sunnuntai brunssin meille! Herkkusieniä, paprikaa, tomaattia ja pekonia uunissa niiden seuraks tuoretta leipää ja uppomunia :9 njamm!
Sunday Brunch
Oltiin kans kattomassa Richmond vs Port Adelaide footy peliä :) Richmond on kaikkien mun tuttujen ja sukulaisten lemppari joukkue joten luonnollisesti kannatan kans sit niitä! Aika hyvä peli oli, Richmond voitti!
Go Richmond! 
Lähettiin su iltana Matin kanssa junalla kohti Wodongaa. Ens viikolla siis Yackissä maalaiseloa :)

PUSS nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti