keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kipeenä Ausseissa, just my luck!

Maanantaina käytiin Claren & Lilyn kanssa rantsu kävelyllä. Melbournen yllä oli alkuviikosta sumupilvi ja oli aika sumuista joka paikassa. Rannalla oli super hienon näköstä, sumu oli merellä ja ei näkyny kunnolla horisonttia. Aika kivoja kuvia sain taas napsittua :)

Sandy Beach! Sumupilvi Melbournen yllä. Ei näe mihin meri loppuu/taivas alkaa :D
Maanantaina tein kans raaka kaakao palleroita, tästä on tulossa ruokablogi näköjään kun mulla on vaan hirveesti ruoka kuvia :D toivottavasti ei haittaa, mut mä vähän aina innostun näistä ruoka jutuista. Suklaapalleroihin tuli: taateleita, maapähkinävoita, pecan pähkinöitä, goji marjoja, kookos raastetta ja raaka kaakaota. Oikein makoisia oli, ens kerralla teen protsku version, kävin ostamassa soija protskua luontaistuote kaupasta :)

Raaka kaakao - maapähkinävoi pallerot :9 
Tiistaina tein töitä kotoota ja heräsin kamalaan korvakipuun :( korvatulehdus 22 vuotiaana, kiva! Kävin hakee apteekista särkylääkettä ja auttohan se korvakipuun ainakin. Mutta jostain se korvakipu sai kuitenkin alkunsa, joku flunssa pöpö tuli sen mukana. Tiistaina join varmaan litran tota teetä ja lilluin kuumassa porealtaassa varmaan tunnin :D tehokas työpäivä...

Flunssaa pukkaa, fight back!

Takapihan poreallas oli käytössä kun yritin selättää flunssaa
Oon varmaan jo kertonu miten mua hemmotellaan täällä, Greg tekee niiiiiin hyvää ruokaa ihan ravintola tasoista! Tiistain illallinen oli sisäfilee pihvi ja Aasialainen sieni-viherkaali paistos. 

Sisukkaa ja viherkaali-sieni paistos, njamm :9
Keskiviikkona aattelin tehä kunnolla töitä niin menin YMCA Docklandsille lainaamaan vähän toimisto tiloja. Sain melkein koko viikon hommat tehtyä, on se kumma miten se toimisto ympäristö vaikuttaa :D Docklands on kivan värikästä aluetta, ihan meren rannalla. Siellä oli iso kauppakeskus myös joten kävin taas (hups) vähän shoppailemassa :) Mun uus lemppari kauppa on Tbar, tpaita kauppa täynnä printtipaitoja ja kaikki tpaidat max 20$ eli joku 14e!!!

Melbourne Docklands

Melbourne Docklands
No luulin että rupes jo flunssa hellittään mutta keskiviikko iltana nous kuume ja ikävä olo.. Menin sit tänään lääkäriin (80$ sika kallista) ja joku hengitystie infektio siellä taas pesii... Kiva juttu, no sain kuitenkin kunnon antibiootti kuurin ja kortisonia kaveriks nii eiköhän mee pian ohi! Pitää ottaa vkl rennosti lepäillen (ja teetä hörppien). Harmittaa vaan kun enää kuukaus jäljellä ja tällain kipeenä joutuu olemaan :(

Super aamiainen! Lehtikaali-sieni paistos + toast avocado ja keitetyt kananmunat. 

Ainoo positiivinen juttu mun sairastelussa on ajankohta :D Nimittäin huomenna alkaa Commonwealth Games! Jos joku ei tiedä mikä on Commonwealth (kansainyhteisö) niin hävetkää :D katoin Wikipediasta ja nykyään CWhen kuuluu 53 valtiota. Commonwealth Games järjestetään Olympialaisten tapaan joka 4. vuosi ja Olympialajit mukaanlukien siellä kilpaillaan myös CW maiden tyypillisissä lajeissa esim. netball ja field hockey. No tärkeintä tässä on se että tulee Uintia!!!! Ja uimahyppyjä!!! Jeee Go team Australia! Eli penkkiurheilun kulta-aikaa Ausseissa parhaillaan. Mä parkkeeraan tähän sohvalle ja laitan tv:n päälle :)


Commonwealth Games

PUSS nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti