perjantai 4. heinäkuuta 2014

Viikko katsaus ja Chapel Street

Työviikko ei oo ollu hirveen rankka... Aika saamatonta meininkiä ollut ilmassa :D Maanantaina istuin pitkälti tyhjänpanttina aquatics toimistolla Casey Race:issä. Flunssakin vaivas niin en viittinyt mennä treenaamaankaan. Tiistaina menin Ascot Valeiin ja sain jo vähän excel juttuja tehtyä. Minä "excel velho" sain jopa opettaa Aquatics Team Leaderille pari excel juttua ;) waude. Ascot Vale on ihan Flemington Race Coursen lähellä joten kävelin kotimatkalla laukkaradan ohi ja nappasin vähän kuvia. Ei ehkä välity ihan toi suuruus, mutta siis Victoria Staten isoin laukkarata. Ihan järkkyttävän iso rata! Ei ees mahdu yhteen kuvaan!
Flemington Race Course (tuolla parkkiksen takana :D)

Flemington Drive

Flemington Race Course
Keskiviikkona olin taas Casey Racessä. Tällä kertaa oli tekemistä vaikka kuinka, mutta onneks aika mukavaa hommaa :) Aamulla olin kids clubin kanssa askartelemassa karkki keksejä, sain myös tuomaroida kilpailua. Katottiin kans Beethoven I leffa, ihan huippua ja lapset tykkäs!
Kids Club - karkki taideteos

Rankkaa duunii, tuomarina kids clubin karkki taideteos kisassa :)
12:00 oli totuuden hetki, olin nimittäin lupautunut malliksi "workout of the week" youtube clippeihin... OIVOI! Aattelin että lepposta, kuvataan pari toistoa ja seuraava liike yms. How wrong I was... tehtiin 5 erilaista tappotreeniä, kelloa vastaan enimmäkseen ja crossfit tyylisiä pläjäyksiä.. Kivaa oli sen flunssan jälkeen lähtee sykkimään. Vihaan soutulaitetta ton jälkeen jumalauta... Oli muuten oksennus lähellä noissa treeneissä. Eipä tullu mitään kauniita pose-toistoja vaan täysii naama punasena vedettiin, en oo varma haluunko edes nähdä niitä clippejä :D Alla treenit mitä tehtiin:
WOD x 5 
Meille tuli myös tällä viikolla lelu-lähetys :D Sairaan hienoja uimakoulu leluja, tossa esim sinky toys eli uppoavia leluja.
Learn to Swim uusia uppo-leluja! 

Torstaina oli vapaapäivä koska oon koko vkl töissä/uimassa kun on MegaSwim 24hour swim relay meijän hallilla. Nautin vapaapäivästä vaikka kipua oli havaittavissa koko kropassa eilisen sykkimisen jäljiltä. Käytiin Claren ja Lilyn kanssa rantsussa kävelyllä, sain vähän jalkoja auki. Sen jälkeen hyppäsin vielä porealtaaseen verryttelemään jalkoja. Aijon myös nukkua mun kompressio säärystimien kanssa jospa auttais tähän lihasjumiin.
Vapaapäivä = huikee aamupala panostus!

Rantsulla tuulee

Sandringham beach <3
Torstai iltana mentiin Nadinen kanssa dinnerille Oriental Teahouseen Chapel Streetille. Chapel Street on tosi tunnettu shoppailu katu South Yarrassa vähän keskustan ulkopuolella. Oriental Teahouse on tunnettu dim sumista, Chinese dumplings. Tilattiin vähän kaikkea ja maisteltiin, oli sairaan hyvää! Jälkkäriks saatiin iso kannullinen teetä joka uppos hyvin tuhdin aterian jälkeen.
Oriental Teahouse

Ankka kääryleitä @Oriental Teahouse

Salt and Pepper Calamari :9

Dim Sum yummy! 

Ja jälkkäriks iso kannullinen kunnon teetä!
Rakastuin niin Chapel Streettiin että menin sinne tänään (perjantaina) uudestaan Claren kanssa!! Shoppailtiin melkeen koko päivä ja käytiin syömässä lounasta tosi kivassa japanilaisessa :) Täällä on niin paljon hyviä Aasialaisia ravintoloita, kyllä kelpaa syödä koko ajan :D 

Sain onneks pidettyä itteni aisoissa shoppailun suhteen ja mukaan tarttui kengät, siveltimiä ja vähän vaatteita. Lemppari ostos tänään oli topshopin boyfriend jeansit, (jee nya lesbobyxor :D) tosi mukavat ja istuu hyvin!
Satsasin kunnon meikki siveltimiin MAC:iltä ja uudet ballerinat tarttui myös mukaan :)

Pitkähihainen peplum paita puuttui vaatekaapista

TOPSHOP löytöjä <3

Nyt vaan latailen akkuja huomista MegaSwimiä varten, raporttia siitä sitten sunnuntaina!

PUSS nandu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti