keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Rennosti landella

Aaaah, maaseudun rauhaa tiedossa ma, ti ja ke! Lahettiin Matin kanssa sunnuntai iltajunalla kohti Wodongaa josta Johanna haki meidat ja mentiin Yackandandahiin. Maanantaina oli ihana aurinkoinen paiva! Kavin aamulla kattomassa kasvimaalle, Harri oli meinaa saanut synttarilahjaks kaks kanaa! Ne on pienia ja mustia, kuulemma tulee omia luomu munia kevaammalla :)

Harri on saanut synttarilahjaks 2 kanaa!

Napsin taas paljon kuvia Johannan terassilta, niin kaunis nakoala ja papukaijat tulee siihen joka aamu kyttaamaan ruokaa ;)

Papukaijat kaiteella heti aamusta
Maanantai vietettiin Alburyssa kaytiin ostamassa Matille juttuja kun palasi vihdoin kotiin! Matti on ollut vuoden Ranskassa, Grenoblessa, vaihdossa.
Yackandandah High Street, eli ns. Keskusta :D

Nakymat Johannan terassilta
Kaytiin Johannan kanssa lenkkeilee Topi koiran kanssa lahes joka paiva. Topi kavi uimassa mutaisimmassa latakossa minka loysi! Vieressa oli kirkas joki mutta ei, mutalatakkoon oli pakko paasta :D
Topsu-Topi kavi  vahan pulahtamassa :D
Illat nautiskeltiin takan aaressa villasukat jalasaa. Tv:sta tuli Masterchef (mun lemppari) ja syotiin vihreita kuulia ja fazerin sinista, just like home <3
Landella vietetaan iltaa takan aaressa ja villasukat jalassa! (nautiskellen fazerin sinista tietenkin)
Johanna on hyva kokki kanssa, syotiin mm. prawn currya ja pulled porkia! YUMMY!!
Johanna teki prawn currya :9
 Johanna oli kans leiponu korvapuusteja, voi miten hyvalta maistuukaan pulla pitkasta aikaa!!
Korvapuustia ja vihreeta teeta <3
 Vierailun paatteeksi Harri askarteli mulle rannekkeen Loom Bandseista! Ne on sellasia snadeja kumi lenkkeja mitka punotaan yhteen, tosi trendi juttu lasten parissa taalla :)
Harri teki mulle rannekkeen loom bandseista!
Kiva landeilla valilla, nyt takas suurkaupunkiin.

PUSS nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti