sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Saikku jatkuu + gnocci night!

Penkkiurheilu jatkui perjantaina
Sairastaminen jatkuu, vaikka on jo parempi olo silti pitaa ottaa iisisti etta nyt parantuis kunnolla. En jaksa enaa yhen yhta flunssaa tan reissun aikana! Voin sairastaa sitte syksylla taas kun oon himassa :) Perjantaina laiskottelin telkkarin aarella ja lilluin varmaan yli tunnin takapihan porealtaassa (oli mulla kirja mukana niin jotain tekemista kuitenkin).

Perjantai illan kunniaks paatettiin menna Nadinen ja Paddyn kanssa dinnerille, suuntana Chapel street. Kaytiin syomassa pizzaa paikassa joka on tunntettu vodkastaan... hmm ei kylla vodkat maistunu talla kertaa :D Mut oli kylla makee baari tiski, tiskin ylla sellaset fish bowlit mitka oli taynna flavoured vodka (pineapple, ginger, passionfruit...). Ma luulin etta ne juodaan raakana jaiden kanssa mut ilmeisesti ne tekee niista drinkkeja hups. Mentii jalkkarille espanjalaiseen suklaakauppaan, syotiin churroja suklaakastikkeen kanssa njam!

Churroja jälkkäriks :9

Lauantaina kaytiin vahan reippailemassa rannalla Lilyn ja Claren kanssa. Tuli sade niskaan mutta onneks mulla on kunnon takki! Piti menna kattoo paikallista footyy mutta oltiin chekattu vaara paivamaara :D

Harjoteltiin selfien ottoa Lilyn kanssa :)
No ei annettu pienen vaarinkasityksen vaivata vaan jatettiin Lily isin kaa kotiin ja ma ja Clare lahettiin St Kildaan kiertelemaan :) St Kildassa on niin ihania kakku kauppoja ja nayteikkunat taynna hyvan nakosia leivokisa :9 mutta kierrettiin ensin pari kauppaa ja ostinkin itelleni pienen aussie dictionaryn missa on kaikkii aussi sanontoja yms. Tulee varmaan tarpeeseen haha! Ja kotiin ostin magneetti maailman kartan jonka voi vaikka latkasta jaakaapin oveen. Sitte kaytiin tietty maistamassa kakkuja :9

European cake shop

Strawberry vanilla cupcake 

Retrot arskat! Ei lähteny mukaan valitettavasti...
Sunnuntaina oli paljon kivempi saa, saatiin aurinko esiin ja oli ihan lammin paiva! Korkkasin paivan tuoreilla mansikoilla kun oon katellu kaikkien kivoja kesa kuvia suomesta, paatin ite viettaa vahan "kesaa" :)
Tuoreet mansikat kuuluu Suomen kesään, ja kans tänne Australian talveen :)
Meilla on tanaan gnocci night! Greg lupas opettaa mulle miten tehdaan gnocceja jihuu! Joten lahdettiin Lilyn kanssa South Melbourne Marketille shoppaileen tuoreita aineksia. Kivan vilkasta oli siella kun ilmakin oli sen verran hyva. Ihania kojuja taynna tuoreita vihanneksia, hedelmia, marjoja <3 ja lihatiskilta loyty mita vaan, kalatiskilta kaiken maailman merenelavat ai etta kunnon ruoka-heaven! Kivoja deli-shoppeja mista sai tuoretta leipaa, juustoja, oljyja ja mausteita. Shoppailtiin kaikki tarvittava ja vahan extraa kans ;)

South Melbourne Market
South Melbourne Market on tunnettu niiden kiinalaisista dumplingeista eli dim sims. Oli ihan sairas jono mutta pakko oli maistaa! Kylla oli jonotuksen arvoisia noi lihanyytit ai etta! Greg kerto kans etta jotkut bandit kun tulee keikalle Melbourneen niin niiden raider-listalla on noi famous dim sims :D

Famous Dim Sims! 
Sunnuntai iltana kokkailtiin sitte niita gnocceja! Aika sottasta puuhaa mutta hauskaa ja hyvaa tuli! Gnocci on siis peruna-pasta pallero periaatteessa :D Niihin tuli keitettya perunaa, jauhoja, kananmunaa ja raastettua parmesaania. Sitte ma pyorittelin niista noita kivoja palleroita :) 

Making gnocci from scratch!

Perunan muussausta

Ihan ite pyorittelin noita :) *so proud*
 Greg teki gnoccien kaveriks seafood pasta kastikkeen, marketilta ostetuista katkaravuista ja tomaateista. Sitte vaan sairaan paljon parmesaania ja basilikaa paalle. Kylla maistu :)

Siina teille: seafood gnocci made by me and Greg

No toivottavasti ens viikolla vahan vauhdikkaampaa kun saa tan taudin taltutettua :)

PUSS nandu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti